Foder-jungle

Spørgsmål og svar om foder til marsvin.

Redaktør: Redaktører

Besvar
rasmine

Foder-jungle

Indlæg af rasmine »

Efter at have læst mig gennem diverse forums og indlæg om foder, må jeg konstatere, at det er noget af en jungle. Jeg har nu lært, at det ikke kun handler om C-vitamin, men også mange andre ting. Men hvad er så det optimale foder? Dem der bliver fremhævet er: Cavia Korell, Cavia Pro, Cavia Complete, Tima mega C og Ovator. Ovator skulle være udgået, og hvis de forhandles nogle steder, er det ikke landsdækkende. Så dem ser jeg bort fra. Men hvad så med de andre? Hvilken en af dem har det optimale indhold og forhold mellem C-vitamin, calcium og fosfor? Jeg har nu prøvet en pose Cavia Pro, men om dem skriver nogle, at de ikke er gode med hensyn til calcium/fosfor.

Brugeravatar
Louise9460
Godt igang med mutterne :-)
Godt igang med mutterne :-)
Indlæg: 234
Tilmeldt: fre 24. aug 2012 15:17

Re: Foder-jungle

Indlæg af Louise9460 »

Jeg har tidligere fodret med Ovator og været rigtig glad for det, men desværre kan det ikke længere fås på disse kanter, så jeg er ved at skifte til Cavia Korell, som efter min mening er det bedste alternativ.

Burgess er også et super godt foder... men frygteligt dyrt.

rasmine

Re: Foder-jungle

Indlæg af rasmine »

Skal jeg forstå det sådan, at Cavia Pro er dårligt foder? Jeg har ledt efter Cavia Korell, men det eneste sted jeg har fundet det skal have en formue for at sende det.

rasmine

Re: Foder-jungle

Indlæg af rasmine »

Hvem forhandler Cavia Korell?

rasmine

Re: Foder-jungle

Indlæg af rasmine »

Jeg har nu fundet følgende http://www.miniwrapshop.dk/203-king-mar ... 25-kg.html det står omtalt som både Cavia Korell og King Marsinepiller. Men er det det samme? Søger man på king marsvinepiller kommer følgende http://www.dyrenesnetto.dk/shop/king-pr ... svinepille Er der nogen der kender det?

Besvar